Søk i denne bloggen

mandag 20. juli 2015

Sommerens bryllupskake er i år todelt isteden for 3 etg. 

Jeg startet med farging av marsipan. Jeg bruker "bakekake" sin marsipan som selges hos Traktøren. Den smaker best.


Jeg har prøvd meg på en ny type roser. Hvor man lager ett og ett kronblad. Det var litt mer jobb, men det betalte seg veldig. Resultatet ble mye bedre enn på "gamlemåten".









Resten av kaken er som de andre marsipankakene her på bloggen. Sukkerbrød fylt med solo, syltetøy, vaniljekrem, krem og kjærlighet:-)

Den er trukket med hvit marsipan(også fra "bakekake") og preget med diamantmatte. Kulene er marmorfarget og bokstav-vimplene med navnet til brudeparet er trykket ut med silikonform. Alt er festet med spiselig lim. Brudeparet(figuren) er kjøpt på nett.


Legg til bildetekst


Det var veldig koselig å lage akkurat denne kaken:-) Takk til brudeparet som gav meg frie tøyler:-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar