Dette er et sukkerbrød fylt med bringebærkrem i et lag og vaniljekrem/krem i det andre, den er dynket med solo.
Når sukkerbrødet er fylt setter jeg springformen tilbake på kaken, men litt høyere opp slik at det blir plass til gele øverst.
Sukkerbrød:
3 egg
2 1/2 dl sukker
2 ts bakepulver
3 dl hv mel
1 dl kaldt vann
smurt springform (24-26 cm)
stekes på nederste rille i ca 45 min på 180 grader
Lag geleen, for den skal stivne i 3-4 timer før du skal ha den på kaken, den skal være nesten som tynn rødgrøt. Etter å ha bommet første gang.... ( da 2 pakker gele rant ned rundt og ut av kakeformen) har jeg funnet ut at det er lurt å lage en liten posjon gele først, som man har på litt rundt kanten for da tetter evt åpninger seg, slik at neste runde ikke renner ut.
Jeg pyntet med jordbær og frossene bær oppå kaken før jeg helte over gele. de frossene bærene får lokket til å stivne litt fortere, men det er ingen must.
Kaken har fått stå uten lokk med springform over natten i kjøleskap, å så har jeg pyntet med krem og ønsket bær samme dag som den skal serveres.
Når jeg har bringebærsyltetøy i fløtekrem som skal være i samme kake som andre søte ingredienser, så søtner jeg ikke kremen, heller ikke den kremen som skal blandes med vaniljekremen. Kremen jeg pynter med rundt derimot er det litt vaniljesukker og litt sukker i.
Fantastisk go <3! Fatet blei renska :-) :-)
SvarSlettSer helt fantastisk god ut :)
SvarSlett